Procesul Nostru de Lucru

01 Înțelegere & Înscriere:

 Începem cu a înțelege nevoile tale specifice și nivelul tău de cunoaștere despre criptomonede. După aceea, te înscrii în programul nostru de învățare, adaptat necesităților tale.

02 Educație & Învățare:

În următoarele șase săptămâni, vei parcurge modulul nostru de cursuri bine structurat, învățând despre criptomonede, tranzacționare, securitate și multe altele. Vei participa la sesiunile live de întrebări și răspunsuri și vei avea acces la toate materialele noastre didactice.

03 Aplicare & Creștere:

După absolvirea cursurilor, ai oportunitatea de a aplica ceea ce ai învățat într-un mediu sigur și de a începe să-ți construiești propria ta strategie de investiții în criptomonede. În același timp, vei face parte din comunitatea noastră unde putem împărtăși experiențe, sfaturi și avem posibilitatea de a învăța împreună.

Despre Fondator

Sebastian Brănișcan

Fondatorul Academiei SB, este un trader profesionist și antreprenor care operează pe piețele financiare, cu un accent special pe criptomonede, începând din 2019. A devenit consistent profitabil în acest domeniu din noiembrie 2020. În martie 2022, viața lui s-a schimbat în mod semnificativ când a devenit tată, ceea ce l-a determinat să se orienteze spre automatizare și trading cu roboți, iar în prezent se concentrează pe investiții pe termen mediu și lung pe intervalul de timp zilnic.

Paralel cu activitatea de tranzacționare, este implicat în două proiecte care se concentrează pe criptomonede și două în domeniul marketingului. Ocazional, se angajează în diverse alte activități, cum ar fi coaching, mentoring, training și dezvoltarea de sisteme de business, însă în acest moment este foarte ocupat și preferă să nu se implice în mentoring individual.

Academia SB este rezultatul dorinței sale de a împărtăși cunoștințele dobândite de-a lungul timpului și de a ajuta pe alții să navigheze cu succes în lumea fascinantă a criptomonedelor.

Have a project in mind? Let’s get to work.